Γίνε χορηγός ή υποστηρικτής

Η ΕΠΟΜΕΑ Πυλαίας – Χορτιάτη (Elite Rescue Team), όπως και οι περισσότερες εθελοντικές οργανώσεις στην Ελλάδα, στηρίζεται κυρίως στην ευαισθητοποίηση των ιδιωτών. Δεν θα είχαμε ποτέ τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε επιχειρήσεις διάσωσης χωρίς την πολύτιμη υποστήριξη – είτε οικονομική είτε σε εξοπλισμό – εταιρειών ή φυσικών προσώπων που πίστεψαν σε μας και μας βοήθησαν να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα αυτών που είχαν ανάγκη. Εξάλλου, τα μέλη μας, εδώ και χρόνια, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όσους κινδυνεύουν, χωρίς όμως ποτέ να ζητήσουν οικονομικό όφελος ως αντάλλαγμα. Η επιτυχία κάθε επιχείρησης διάσωσης είναι για μας η ανταμοιβή.

Στην προσπάθειά μας για άμεση ανταπόκριση στην επόμενη κρίση που θα ξεσπάσει κάπου στον πλανήτη, αλλά και για να εξασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον σε χιλιάδες ανθρώπους, έχουμε ανάγκη και τη δική σας υποστήριξη, είτε αυτή είναι οικονομική είτε αφορά εξοπλισμό που έχει ανάγκη η Οργάνωση. Εμείς, από την πλευρά μας, μπορούμε να προβάλλουμε τη χορηγία σας με όσα μέσα διαθέτουμε.

Νιώθουμε πάντα την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που βοηθήσατε με οποιονδήποτε τρόπο την προσπάθεια μας, δίνοντας μας έτσι το κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας.

Μπορείτε να μας στηρίξετε οικονομικά με τους εξής τρόπους:

Paypal

Υποστηρίξτε την ΕΠΟΜΕΑ Πυλαίας – Χορτιάτη (Elite Rescue Team) μέσω λογαριασμού Paypal ή πιστωτικής κάρτας, πατώντας το παρακάτω σχετικό γραφικό

PayPal Acceptance Mark
Με επίσκεψη στο χώρο μας

Χρηματική δωρεά με απευθείας επίσκεψη σας στα γραφεία του Συλλόγου. Πιέστε εδώ για να δείτε που βρισκόμαστε.

 

Για λόγους ασφαλείας, παρακαλούμε μη στέλνετε μετρητά μέσα σε φάκελο.