«Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας, 100 χρόνια Πριν, Σήμερα, στο μέλλον»

Η EΠΟΜΕΑ Πυλαίας Χορτιάτη (Εlite Rescue team) παρούσα στην μεγάλη επετειακή εκδήλωση «Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας, 100 χρόνια Πριν, Σήμερα, στο μέλλον»,

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 11/12/2017 στην αποθήκη Δ του λιμανιού Θεσσαλονίκης, προβλήθηκε ένα συγκινητικό βίντεο που ζωντάνεψε μνήμες από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη το 1917, καθώς και σπάνιο φωτογραφικό υλικό . Όσοι συμμετείχαν παρακολούθησαν ομιλίες και συζητήσεις σχετικά με την ίδρυση, την εξέλιξη του τελευταίου αιώνα, αλλά και το μέλλον του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ:
κα. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης)
κα. Βούλα Πατουλίδου Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης
κο. Δημήτρη Μάρδα, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ
κο. Γιώργος Λαζαρίδης, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ :
Ο Γ.Γ. συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτος Φιλιππάκος .
Ο υπεύθυνος συντονισμού της πυροσβεστικής Αντιπύραρχος κ.Θεόδωρος Κοσμίδης με θεματική ενότητα «Πυροσβεστικό Σώμα: 100 Χρόνια Πριν»
Ο Διοικητής περιφερειακής πυροσβεστικής Διοίκησης κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Πουλτίδης με θεματική ενότητα «Πυροσβεστικό Σώμα: Σήμερα»
και ο τ. Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Κωνσταντίνος Κοκολάκης με θεματική ενότητα «Πυροσβεστικό Σώμα: Μέλλον»
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απονομές και απόδοση προσφορών από τους εκπροσώπους των φορέων που στήριξαν την εκδήλωση προς τους ανθρώπους του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας.

Αποποίηση ευθυνών:Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌
Η ομάδα μας έχει ως σκοπό την προστασία της ζωής, της υγείας και περιουσίας των πολιτών και της φύσης, τη διοργάνωση αθλοπαιδιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και είναι επίσημα ενταγμένη στο μητρώο εθελοντικών οργανώσεων της ΓΓΠΠ (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) που ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών!!!!