ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΙΣΟΤΙΜΑ

Σήμερα η επίλεκτη ομάδα εθελοντών (ΕΠΟΜΕΑ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ) στάθηκε δίπλα στα παιδιά με ειδικές ανάγκες !!! Συμμετείχαμε στην δράση του τομέα κοινωνικής συνοχής της Π.Κ.Μ. “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΙΣΟΤΙΜΑ” και με την συνεργασία της ΛΕΦΕΔ καταφέραμε να δώσουμε χαρά στα πρόσωπα των νέων μας φίλων κάνοντας τους περιήγηση στο Λουδία ποταμό με τα φουσκωτά σκάφη της ομάδος μας ! Επίσης έγινε και άσκηση μεταφοράς τραυματία σε φορείο με χρήση αερογέφυρας από το ορεινό τμήμα Διάσωσης της ομάδος μας. Ευχαριστούμε τα Ελληνικά πετρέλαια που χορήγησε τα καύσιμα για την κίνηση των οχημάτων. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες !!!

Αποποίηση ευθυνών:Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌
Η ομάδα μας έχει ως σκοπό την προστασία της ζωής, της υγείας και περιουσίας των πολιτών και της φύσης, τη διοργάνωση αθλοπαιδιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και είναι επίσημα ενταγμένη στο μητρώο εθελοντικών οργανώσεων της ΓΓΠΠ (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) που ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών!!!!