Υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης με τίτλο «Ιστορία σε ρόδες»

Η ΕΠΟΜΕΑ Πυλαίας Χορτιάτη την Κυριακή 13/5/2018 συμμετείχε στην υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης με τίτλο «Ιστορία σε ρόδες» με σταθμούς πρώτων βοηθειών και οχήματα ATV.
Η ομάδα του συλλόγου “ΔΙΑΛΟΓΟΣ”, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (Π.Α.Σ.Θ.), πραγματοποίησε την πρώτη ιστορική ”ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ” 6,5 χλμ στους δρόμους του Δήμου Κορδελιού -Ευόσμου. Μια διαδρομή – ξενάγηση, ως εισαγωγή στην ιστορία του τόπου, με τη συνδρομή του ιστορικού Κυριάκου Χατζηκυριακίδη.

#epomeaph www.epomeaph.gr

Αποποίηση ευθυνών:Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌
Η ομάδα μας έχει ως σκοπό την προστασία της ζωής, της υγείας και περιουσίας των πολιτών και της φύσης, τη διοργάνωση αθλοπαιδιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και είναι επίσημα ενταγμένη στο μητρώο εθελοντικών οργανώσεων της ΓΓΠΠ (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) που ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών!!!!