Κύκλος oμιλιών “Καλώ στο Βήμα” του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη με θέμα: Περιβάλλον και Ανακύκλωση

Η ΕΠΟΜΕΑ Πυλαίας – Χορτιάτη, παρευρέθηκε στον κύκλο oμιλιών “Καλώ στο Βήμα” του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη με θέμα: Περιβάλλον και Ανακύκλωση που διεξήχθη στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου την Τετάρτη 9/5/2018.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη κ.Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, με κεντρικό ομιλητή τον καθ’ ύλην ειδικό κ.Μιχάλη Γεράνη, που είναι πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΦΟΔΣΑ), αλλά και ταυτόχρονα ένας άνθρωπος του δήμου μας, ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πυλαίας-Χορτιάτη.
Μια εκδήλωση πολύ ενδιαφέρουσα, με έναν άνθρωπο που προχωράει με έργα και πραγματικό όραμα την προσπάθεια της ανακύκλωσης – περιβάλλον!!

#epomeaph www.epomeaph.gr

Αποποίηση ευθυνών:Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌
Η ομάδα μας έχει ως σκοπό την προστασία της ζωής, της υγείας και περιουσίας των πολιτών και της φύσης, τη διοργάνωση αθλοπαιδιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και είναι επίσημα ενταγμένη στο μητρώο εθελοντικών οργανώσεων της ΓΓΠΠ (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) που ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών!!!!