ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ | ΕΠΑΝΟΜΗ | 7- 8 /7/2018

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία η ετήσια καθιερωμένη διήμερη εκπαίδευση πρακτικής ναυαγοσωστικής για τους νέους εθελοντές της ομάδος μας που έγινε στις 7- 8 Ιουλίου στην Θαλάσσια περιοχή της Επανομής, με πολλά ενδιαφέροντα σενάρια μεταξύ των οποίων η έρευνα και διάσωση αγνοούμενου ναυαγού στην θάλασσα με την χρήση σωστικού σωλήνα (rescue tube) και άσκηση επικοινωνίας με το Λιμενικό σώμα και τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα (CANADAIR – CL 415) για την αποτελεσματικότερη συνεργασία με τους φορείς σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις. Στο κλείσιμο της άσκησης προσθέσαμε και τον καθαρισμό της παραλίας από σκουπίδια!!
Ευχαριστούμε για την συνεχόμενη και άψογη για άλλη μια χρονιά συνεργασία της ΝΑ.ΒΕ και της εκπαιδεύτριας κ. Βαλεντίνας Βελονίδου Valentina Velonidou
Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Θερμαϊκού κ.Γιάννη Μαυρομάτη για την στήριξη του σε αυτή μας την προσπάθεια και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας κ. Γιώργο Φεστερίδη για την παρουσία του και τις δυο ημέρες στην άσκηση και την τροφοδοσία πλαστικών σακουλών για την συγκομιδή των σκουπιδιών!

Αποποίηση ευθυνών:Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌
Η ομάδα μας έχει ως σκοπό την προστασία της ζωής, της υγείας και περιουσίας των πολιτών και της φύσης, τη διοργάνωση αθλοπαιδιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και είναι επίσημα ενταγμένη στο μητρώο εθελοντικών οργανώσεων της ΓΓΠΠ (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) που ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών!!!!