ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ (ELITE RESCUE TEAM) ΣΤΟ “30ο MONEY SHOW”

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα τον Αντ/ρχη «Μεταναστευτικού και κοινωνικής συνοχής» κ. Χάρη Αηδονόπουλο, για την τιμή που μας έκανε να μας συμπεριλάβει στις κοινωνικές δομές της περιφέρειας.
Έτσι είχαμε την ευκαιρία σαν ένας από τους κύριους ομιλητές να παρουσιάσουμε τις εθελοντικές δράσεις της ομάδας μας στην εκδήλωση του 30ου παγκόσμιου Forum “THESSALONIKI ΜΟNEY SHOW 2019” με κεντρικό θέμα “ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ” που έγινε στο HYATT REGENCY HOTEL στις 12-14 Aπριλίου.
Συγχαρητήρια και στους άλλους συμμετέχοντες όπως ο Ελληνικός και Αρμένικος ερυθρός σταυρός, όμιλος ROTARY, Το Xαμόγελο του παιδιού, Γιατροί του κόσμου, Ευαγγελική εκκλησία κ.α.

Αποποίηση ευθυνών:Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌
Η ομάδα μας έχει ως σκοπό την προστασία της ζωής, της υγείας και περιουσίας των πολιτών και της φύσης, τη διοργάνωση αθλοπαιδιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και είναι επίσημα ενταγμένη στο μητρώο εθελοντικών οργανώσεων της ΓΓΠΠ (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) που ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών!!!!