Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ανθρώπων από το πάρκο κεραιών στο Χορτιάτη

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο φυλάκων, οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί μέσα στα χιόνια στο πάρκο των κεραιών του Χορτιάτη.

Όπως δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο κ. Σάκης Σωτηράκης από την επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών με έδρα το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, το χιόνι στο σημείο φτάνει το 1,5 μέτρο.

Αυτή την ώρα επιχειρεί να προσεγγίσει το σημείο ερπυστριοφόρο. Αν δεν τα καταφέρει θα επιχειρήσει ορειβατική ομάδα με ειδικό εξοπλισμό.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηράκη το βάρος πέφτει κυρίως σε έναν φύλακα ο οποίος από χθες είναι χωρίς ρεύμα και κατά συνέπεια χωρίς θέρμανση. Ο δεύτερος έχει ρεύμα. Πάντως και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Αποποίηση ευθυνών:Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌
ΠΗΓΗThessNews.gr
Η ομάδα μας έχει ως σκοπό την προστασία της ζωής, της υγείας και περιουσίας των πολιτών και της φύσης, τη διοργάνωση αθλοπαιδιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και είναι επίσημα ενταγμένη στο μητρώο εθελοντικών οργανώσεων της ΓΓΠΠ (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) που ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών!!!!