Η ομάδα μας έτοιμη να προσφέρει

Θέλουμε να εκφράσουμε, τα βαθύτατα συλληπτήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων από την καταστροφική πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής.
Ενημερώνουμε τους φίλους της οργάνωσης ότι, παρόλο που συγκεντρώθηκαν πιστοποιημένοι εθελοντές διασώστες της ομάδας μας και οχήματα με εξοπλισμό πρώτων βοηθειών, έρευνας αγνοημένων και πυρόσβεσης για να συμμετέχουν στο τραγικό συμβάν που έπληξε την Ανατολική Αττική, ΔΥΣΤΗΧΩΣ αυτό φάνηκε αδύνατο και απετράπη η εμπλοκή μας διότι ο κρατικός μηχανισμός δεν μερίμνησε ώστε να εξασφαλίσει την ελεύθερη πρόσβαση των εθελοντών με συνέπεια εκτός του ότι να αφιερώνουν τον χρόνο τους και να θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο, να τους υποχρεώνουν επιπροσθέτως να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΙΟΔΙΩΝ χωρίς επίσης να βρούνε λύση και στο πρόβλημα της κατανάλωσης των καύσιμων ή έστω μέρος αυτών.
Η ομάδα μας προσπαθεί να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα από χορηγούς και φίλους προκειμένου να υλοποιήσει την ιδέα του εθελοντισμού στην οποία είναι ταγμένη!!
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!

Αποποίηση ευθυνών:Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌